Projecten » Applicaties

Intravetica

Klant: Avetica

Projectomschrijving:
Bij Avetica werden verschillende online services gebruikt voor specifieke diensten zoals bugtracking, support, financiële administratie, projectmanagement en version control, bovendien werden er meer dan 400 Moodle-omgevingen beheerd.
Niko heeft dit samengebonden in een intranet, genaamd Intravetica, in nauwe samenwerking met Bart den Hoed en Virgil Ashruf maar met hulp van het hele technische team van Avetica en met inzichten van de andere teams binnen Avetica.

Middels Intravetica kunnen nu meerdere mensen zaken bij een Moodle-omgeving inregelen en ligt dit niet alleen bij het technische team. Tevens zijn een aantal van de overige diensten inzichtelijk gemaakt, zo is bijvoorbeeld het aantal tickets (per team) in te zien, zijn abonnementen aan domeinen gekoppeld en is een deel van de planning inzichtelijk.

Door de implementatie van het intranet is de productiviteit flink gestegen omdat veel meer zaken door veel meer mensen zijn te doen en het intranet ook voor een ieder informatie voorziet die eerder maar voor enkelen toegankelijk was.

Taken in het project: ontwikkeling, onderhoud en doorontwikkeling

Status: intern in gebruik